Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ένα μεγάλο ευχαριστώ...

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες ,

Πρωτίστως θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Η εμπιστοσύνη αυτή, ίσως και να είναι η αιτία που με ωθεί αυτήν την κρίσιμη ώρα, ως πραγματικά πιστός ακόμα της «Ενότητας Πολιτών» να διαχωρίσω τη θέση μου από αποφάσεις που πάρθηκαν βεβιασμένα και δίχως διαβούλευση, σεβόμενος όλους τους ανθρώπους που συντελούν την παράταξη μας.

Το μόνο που μπορώ να ζητήσω πλέον από τους συνδημότες μου είναι να τιμήσουν την υποστήριξη που έδειξαν σε έμενα και την «Ενότητα Πολιτών» ακολουθώντας αυτό που τους υπαγορεύει η συνείδηση τους και μόνο. Εύχομαι να επιλέξουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο αυτό.

Ελπίζω η διοίκηση του Δήμου μας, όποια και αν είναι αυτή, να αγωνιστεί στο να γίνει καλύτερη και κυρίως να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να στηρίξουμε το αποτέλεσμα αυτό, από τη στιγμή κυρίως, που το ορίζει η φωνή του λαού και να είμαστε δίπλα τους, αν χρειαστεί ακόμα και απέναντι τους.

Άλλωστε…. Όταν ο Λαός μιλάει, οι ηγέτες οφείλουν να σιωπούν!


Με εκτίμηση

Νικόλαος Ι. Καμπόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου